George Copos (foto), patronul Rapidului, a dat-o la intors in privinta jucatorului brazilian Marcelo Ribeiro dos Santos, aflat in probe in Giulesti. Astfel, dupa ce, la aflarea vestii ca acesta vine din liga a treia a tarii sale natale, a anuntat ca
George Copos (foto), patronul Rapidului, a dat-o la intors in privinta jucatorului brazilian Marcelo Ribeiro dos Santos, aflat in probe in Giulesti. Astfel, dupa ce, la aflarea vestii ca acesta vine din liga a treia a tarii sale natale, a anuntat ca ii va plati imediat biletul de intoarcere, criticand decizia de a transfera un astfel de jucator, sambata, Copos a revenit. "E decizia lui Razvan Lucescu daca ramane sau nu ramane. El hotaraste, eu platesc", a spus Copos. La randul sau, antrenorul a anuntat ca nu a luat nici o decizie in privinta mijlocasului stanga. "E devreme. Eu ca sa-mi fac o parere trebuie sa-l mai vad. El a venit pentru a-l observa o perioada mai lunga de timp, nici nu este pregatit foarte bine. Ne-a fost recomandat ca are tehnica si viteza si vrem sa-l vedem in liniste. Daca vine nu inseamna ca va fi titular, iar daca pleaca nu este nici un dezastru. Daca are calitati care ar putea sa ne ajute atunci il vom pastra in lot. O sa mai vedem daca il luam in Cipru. Oricum, in jurul sau s-a creat un subiect artificial. Probabil ca sunt si multe interese ca la Rapid sa fie in permanenta scandal si polemici. Dar Marcelo e un jucator care are anumite calitati", a explicat Lucescu. Brazilianul a debutat in tricoul Rapidului sambata, la meciul amical pe care giulestenii l-au jucat cu CSM Rm. Valcea pe teren propriu si pe care l-au castigat cu 7-0. Marcelo a intrat pe teren in ultimele 15 minute si a fost ovationat de cei 2000 de spectatori la fiecare atingere de balon. Razvan Lucescu a folosit echipa Coman (46 Apoula) - Sapunaru (90 Tincu), Maftei (68 Paun), Rada (46 M. Constantin) - Badoi (46 E. Dica), N. Grigore (46 C. Lazar), Maldarasanu (74 Marcelo), Perja (46 I. Stancu) - Buga (46 Griffiths), Mazilu (46 Zicu), Ganea (46 V. Moldovan). Golurile giulestenilor au fost marcate de Maldarasanu, Badoi, Maftei, Ganea p, Mazilu, Griffiths si Zicu. "Mi-a placut foarte mult noua mentalitate pe care am vazut-o la echipa si agresivitatea jucatorilor si buna organizare a jocului. Mi-a placut meciul si pot sa spun ca am mare incredere ca cele doua obiective pe care si le-au asumat jucatorii, respectiv locul doi in campionat si castigarea Cupei, vor fi realizate", a comentat la final George Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.