Dinamo a revenit sambata noaptea din cantonamentul efectuat in Portugalia, iar antrenorul Mircea Rednic (foto) s-a declarat aproape gata pentru disputa cu Benfica Lisabona, din Cupa UEFA, de peste doua saptamani. "A fost un turneu de pregatire foarte
Dinamo a revenit sambata noaptea din cantonamentul efectuat in Portugalia, iar antrenorul Mircea Rednic (foto) s-a declarat aproape gata pentru disputa cu Benfica Lisabona, din Cupa UEFA, de peste doua saptamani. "A fost un turneu de pregatire foarte bun, dar ramane de vazut ce se va intampla la meciul cu Benfica. Am avut conditii foarte bune de pregatire si meciuri cu echipe puternice. Jucatorii s-au comportat foarte bine. Am intrat in linie dreapta, in proportie de 90 la suta suntem pregatiti, dar mai avem doua meciuri amicale in aceste doua saptamani care au mai ramas pana la meciul cu Benfica", a declarat tehnicianul dinamovist. "Vranjkovic nu este bine. Este singura problema pe care o avem in lot, dar el a venit cu problema asta dupa ce s-a accidentat la un antrenament la Saftica. Va pleca in Belgia, la tratament saptamana viitoare. Ma bucur ca l-am trecut pe Balace pe lista UEFA pentru ca altfel mai pierdeam un loc. Imi pare rau ca nu poate juca si el impotriva Benficai", a descris Rednic problemele din lotul sau. Directorul executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat ca, daca vor trece de Benfica, dinamovistii vor incasa cele mai mari prime din cariera, surse neoficiale vorbind de 20.000 de euro de om. "Mai avem timp pentru a pregati meciul cu Benfica. Mircea va gasi cea mai buna formula pentru a incerca sa ne calificam. Va fi greu pentru ca vom intalni o echipa care a avut cinci bare si vreo zece ocazii de gol (n.r. - in meciul Benfica - Boavista Porto, scor 0-0). Nu ma intereseaza primele care se dau la celelalte echipe, dar la Dinamo cu siguranta va fi cea mai mare prima pe care au incasat-o fotbalistii vreodata", a spus oficialul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.