Un tanar din Marea Britanie care a prins un hot si l-a retinut pana cand a venit politia a fost arestat in locul infractorului, pentru agresiune.
Lee Ellis, de 22 de ani, i-a gasit pe cei doi hoti care au intrat in barul parintilor lui si i-a u
Un tanar din Marea Britanie care a prins un hot si l-a retinut pana cand a venit politia a fost arestat in locul infractorului, pentru agresiune.
Lee Ellis, de 22 de ani, i-a gasit pe cei doi hoti care au intrat in barul parintilor lui si i-a urmarit, pana cand l-a prins pe unul dintre ei. Tanarul a sunat la Politie, tinandu-l pe infractor la pamant cu o singura mana, insa, cand au venit, politistii i-au pus lui catusele, considerand ca el este atacatorul, relateaza Daily Mirror, citat de Mediafax. "El respecta legea si tot el ajunge sa fie acuzat de infractiuni", a spus infuriata mama acestuia, Susan. Susan, de 47 de ani si sotul ei Keith, de 46 de ani, sunt proprietarii unui bar care a mai fost jefuit de doua ori, cand li s-au furat 5000 de lire si bauturi alcoolice in valoare de alte mii de lire. Lee, muncitor in constructii, a fost interogat inainte sa fie eliberat pe cautiune. Un barbat de 41 de ani, din West Yorkshire, considerat unul dintre suspectii in comiterea jafului, a fost si el arestat. Politia inca il mai cauta pe cel de-al doilea suspect. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.