Carmelo Antony, cel mai bun marcator din baschetul nord-american, nu a fost selectionat de votul fanilor pentru meciul vedetelor. In schimb, chinezul Yao Ming, accidentat, este cap de lista.

Fanii baschetului se pregatesc de cel mai asteptat meci al anului, infruntarea vedetelor din campionatul nord-american. Acestia si-au facut deja incalzirea, aruncind de trei puncte pe Internet, unde au votat titularii celor doua Conferinte, de Est si de Vest, care se vor infrunta pe 18 februarie in All Star Game. Surprinzator, Carmelo Antony (foto) de la Denver Nuggets, cel mai bun marcator din NBA si una dintre vedetele Campionatului Mondial de anul trecut, nu a prins nici macar tricoul de rezerva, in urma voturilor exprimate de suporteri si de antrenori.

Scandalagiul Carmelo

La aceasta decizie a contribuit, se pare, suspendarea sa pentru 15 meciuri dupa o bataie generala in care a fost implicata vedeta de la Nuggets. In schimb, chinezul Yao Ming a beneficiat de sprijinul conationalilor, ajungind cap de lista, desi este accidentat de mai multa vreme. O alta stea, germanul Nowitzki, a ajuns la meci din postura de rezerva, gratie preferintei antrenorilor. In urma voturilor exprimate de fani, Conferinta de Vest are urmatorii titulari: Yao Ming (Houston Rockets), Tracy McGrady (Houston Rockets), Tim Duncan (San Antonio Spurs), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Kevin Garnett (Minnesota Timberwolves). Lor li se adauga rezervele desemnate de tehnicieni: Carlos Boozer (Utah Jazz), Allen Iverson (Denver Nuggets), Shawn Marion (Phoenix Suns), Steve Nash (Phoenix Suns), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks), Tony Parker (San Antonio Spurs), Amare Stoudemire (Phoenix Surs).

Estul a cistigat ultima data

In ceea ce priveste Conferinta de Est, care a cistigat anul trecut cu 122-120, titulari sint: LeBron James (Cleveland Cavaliers), Shaquille O’Neal (Miami Heat), Dwyane Wade (Miami Heat), Gilbert Arenas (Washington Wizards), Chris Bosh (Toronto Raptors), carora li se adauga preferatii tehnicienilor: Chauncey Billups (Detroit Pistons), Caron Butler (Washington Wizards), Vince Carter (New Jersey Nets), Richard Hamilton (Detroit Pistons), Dwight Howard (Orlando Magic), Jason Kidd (New Jersey Nets), Jermaine O’Neal (Indiana Pacers).