Rapid se mentine pe locul zece in clasamentul pe luna ianuarie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, dat publicitatii ieri, in timp ce Steaua a urcat patru locuri, iar Dinamo ramane pe aceeasi pozitie ca si anul trecut.
Rapid se mentine pe locul zece in clasamentul pe luna ianuarie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, dat publicitatii ieri, in timp ce Steaua a urcat patru locuri, iar Dinamo ramane pe aceeasi pozitie ca si anul trecut. Rapid continua sa fie cea mai bine clasata echipa din Romania, aflandu-se pe locul 10, cu 232 puncte. Steaua a urcat patru locuri, ajungand de pe pozitia 27 pe 23, cu 189 de puncte, fiind la egalitate cu Fenerbahce Istanbul. In schimb, Dinamo se mentine pe locul 41, cu 164 puncte. Adversara dinamovistilor din Cupa UEFA, Benfica Lisabona, se afla pe locul 49, cu 157 de puncte, iar cea a Stelei, FC Sevilla, este liderul acestei ierarhii, cu 303 puncte. In clasamentul lunii ianuarie, conduce Inter Milano, care a obtinut numai victorii in acest an. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.