Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a fost intrebat recent ce face atunci cand este suparat si obosit. "Ma consult cu cateaua mea Koni de la care primesc sfaturi foarte intelepte", a declarat Putin in fata a peste 1200 de jurnalisti prezenti la co
Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a fost intrebat recent ce face atunci cand este suparat si obosit. "Ma consult cu cateaua mea Koni de la care primesc sfaturi foarte intelepte", a declarat Putin in fata a peste 1200 de jurnalisti prezenti la conferinta sa de presa anuala de la Moscova. Koni reprezinta, intr-adevar, de cativa ani buni, o prezenta permanenta in viata presedintelui Putin. Nu ii este numai o prietena fidela si o buna sfatuitoare, ci si un aliat politic de temut. Luna trecuta, in timpul unei intrevederi tensionate cu cancelarul german Angela Merkel, Koni a dat buzna in camera in care discutau cei doi, fapt care a determinat-o pe Merkel sa imblanzeasca tonul. (C. CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.