Amicalul cu campioana mondiala stirneste interesul peninsularilor, 11.000 din 15.000 de bilete vinzindu-se in 24 de ore.

Organizatorii amicalului contra campioanei mondiale, Italia, au anuntat ca aproximativ 11.000 din totalul de 15.000 de tichete puse in vinzare pentru partida de verificare programata miercuri, 7 februarie, la Siena, au fost epuizate intr-o zi. Previziunile oficialilor sint ca meciul, ultimul si pentru Squadra Azzurra inaintea preliminariilor Euro 2008, se va disputa cu casa inchisa.

In perspectiva celui mai important test inaintea meciurilor din campania de calificare la Campionatul European din 2008, selectionerul Victor Piturca (foto) mentine suspansul pina in aceasta seara in privinta jucatorilor convocati din campionatul intern. Motivul il constituie faptul ca atit Rapid, cit si Steaua mai au de disputat meciuri amicale in cursul zilei de astazi. Giulestenii vor juca de la ora 14.00, in Giulesti, contra divizionarei secunde CSM Rimnicu Vilcea, in timp ce ros-albastrii vor disputa la Larnaca un meci de verificare impotriva gruparii poloneze Korona Kielce, astfel ca niste banale amicale capata o importanta aparte pentru fotbalisti.

In schimb, dinamovistii i-au luat-o inainte selectionerului si au dezvaluit, pe site-ul oficial, numele jucatorilor care vor participa la amicalul programat pe 7 februarie. Cu aceasta ocazie, portarul Bogdan Lobont va reveni in circuitul nationalei, alaturi de el mai fiind convocati „ciinii" Claudiu Niculescu si Stefan Radu. De partea cealalta, selectionerul Italiei, Roberto Doonadoni, va da publicitatii lista convocatilor dupa desfasurarea etapei de duminica.