CSA a scos firma din administrare speciala, dupa ce a constatat ca actionarii au venit cu banii.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis, acum doua zile, inchiderea procedurii de administrare speciala a companiei de asigur
CSA a scos firma din administrare speciala, dupa ce a constatat ca actionarii au venit cu banii.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a decis, acum doua zile, inchiderea procedurii de administrare speciala a companiei de asigurari Ardaf, detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender, dupa ce societatea si-a majorat capitalul social, iar situatia sa financiara a fost redresata. "Masura de instituire a administrarii speciale a avut efectele pozitive asteptate, iar CSA a constatat majorarea capitalului social peste nivelul minim cerut de autoritatea de supraveghere", se arata in comunicatul institutiei, care mai precizeaza ca, in urma majorarilor succesive, capitalul Ardaf a ajuns la 162,5 milioane de lei. Problemele Ardaf au inceput la jumatatea anului trecut, cind CSA a decis retragerea aprobarii pentru trei administratori ai societatii, din cauza "lipsei de prudenta si de profesionalism in desfasurarea activitatii" si a deschis procedura de administrare financiara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.