Vaduva starului soul a intentat proces pentru a obtine jumatate din avere.
Partenera din ultimii ani de viata a lui James Brown a intentat proces pentru a obtine jumatate din averea starului muzicii soul si accesul la resedinta detinuta de aces
Vaduva starului soul a intentat proces pentru a obtine jumatate din avere.
Partenera din ultimii ani de viata a lui James Brown a intentat proces pentru a obtine jumatate din averea starului muzicii soul si accesul la resedinta detinuta de acesta, dupa ce a aflat ca a fost exclusa din testament desi este mama mezinului cantaretului. Tomi Rae Hynie pretinde ca era casatorita cu Brown in momentul in care acesta a murit, dar familia starului contesta acest lucru. Femeia spune ca doreste sa poata intra in locuinta lui Brown pentru a-si recupera bunurile ei si ale fiului sau in varsta de cinci ani. Buddy Dallas, fostul avocat al lui Brown, spune insa ca Hynie nu a cerut niciodata sa-si ia lucrurile personale din casa cantaretului. Avocatul a mai spus ca relatia lui Brown cu Hynie era una zbuciumata si ca starul s-a simtit ranit pentru ca aceasta nu i-a spus ca era deja casatorita inainte de nunta care a avut loc in 2000. Ulterior, acest prim mariaj al lui Hynie a fost anulat, dar nu este clar daca anularea a validat casatoria cu Brown. Majoritatea bunurilor cantaretului au fost impartite primilor sase copii ai lui Brown dar casa acestuia si drepturile de autor asupra muzicii sale apartin unui trust care ii poarta numele. Brown a murit de Craciun, la varsta de 73 de ani, din cauza unor complicatii pulmonare. Starul nu a fost inca ingropat pentru ca mostenitorii acestuia planuiesc sa-i transforme mormantul intr-un loc de pelerinaj. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.