Voleiul masculin romanesc este la un pas de a prinde un loc in Liga Campionilor, dupa ce VCM Tomis Constanta a reusit, miercuri seara, la capatul unui meci de infarct in sferturile Top Teams Cup, sa se impuna in fata slovenilor din Bled, cu 3-2 (21,
Voleiul masculin romanesc este la un pas de a prinde un loc in Liga Campionilor, dupa ce VCM Tomis Constanta a reusit, miercuri seara, la capatul unui meci de infarct in sferturile Top Teams Cup, sa se impuna in fata slovenilor din Bled, cu 3-2 (21, 18, -22, -18, 15). Sustinuti frenetic de un public incendiar, constantenii au debutat in forta si si-au adjudecat rapid primele doua seturi, gratie evolutiilor foarte bune ale tunarilor Gabrych si Ashley, dar relaxarea prematura a permis oaspetilor sa egaleze situatia pe tabela. In tie-break, slovenii au fortat serviciul si au ajuns la trei mingi de meci, scor 14-11, dar polonezul Gabrych si-a adus aminte ca a fost cel mai valoros tragator din Liga Mondiala si a adus egalarea pentru echipa pregatita de Canestracci. In final, la scorul de 16-15, slovenul Smuc a vazut cartonasul rosu pentru proteste si a facut astfel "cadou" serviciul gazdelor, care n-au ratat ocazia de a puncta pentru victorie. In urma acestui succes, constantenii au la dispozitie doua sanse din trei in returul de saptamana viitoare pentru a se califica in Final Four, victoria sau castigarea setului decisiv. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.