Ze Kalanga se lauda cu Dinamo
Mijlocasul angolez a declarat pentru presa portugheza ca Dinamo va "juca pentru a castiga" meciul cu Benfica, care se va disputa pe Stadionul "Da Luz", pe 14 februarie, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. "Benfica este o mare echipa, dar noi cand intram in teren o facem pentru a castiga", a spus Ze Kalanga. Acesta a mai adaugat ca Dinamo vrea sa castige si in campionat, unde are un avans de 13 puncte in fata Stelei, dar si in Cupa UEFA. "Muncim pentru a invinge in ambele competitii", a spus Ze Kalanga. Meciul cu Benfica ii ofera posibilitatea lui Ze Kalanga unei reintalniri cu compatriotul sau Pedro Mantorras. "Va fi foarte buna aceasta reintalnire la jocul din Cupa UEFA. Va fi o intalnire intre prieteni, care va ramane in memoria noastra", a spus Kalanga. Angolezul a mai spus ca Dinamo este o echipa foarte iubita in Romania si a adaugat ca vrea sa ajunga intr-un campionat mai puternic. (MIG)
Bilete "la liber" in Ghencea
Peste 200 de suporteri care nu detin abonament au asteptat ieri deschiderea caselor de bilete la Stadionul "Steaua", pentru a-si achizitiona tichete la meciul cu FC Sevilla, programat pe 15 februarie, de la ora 20.30, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. Biletele la peluza a doua au fost cele mai cautate. FC Steaua a vandut, pana miercuri, bilete numai pentru abonati (aproximativ 7000 de tichete). De ieri au fost scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum doua tichete de persoana, in limita stocului disponibil. In total, FC Steaua a pus in vanzare 24.500 de bilete, ramanand in vanzare 17.500 de tichete. Preturile biletelor sunt urmatoarele: 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intai, 200 de lei la tribuna zero si 300 de lei la fotolii. In 2006, cu exceptia partidei cu ND Gorica, Steaua a jucat toate meciurile internationale cu casa inchisa: cu Heerenveen, Betis, Rapid, Middlesbrough, Standard, Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev. (MIG)
Militaru joaca doar cu Steaua
Marin Tudorache, antrenorul Jiului, a declarat ca il va folosi pe "secundul" Damian Militaru doar in meciul cu Steaua, desi fotbalistul, care a cunoscut consacrarea la echipa din Ghencea, a afirmat ca si-ar dori sa evolueze in toate partidele din retur. "Pe Militaru il pastrez doar pentru meciul cu Steaua, din ultima etapa de campionat. Vreau sa-l ajut sa faca 200 de partide in prima liga pentru ca merita pe deplin. Pana atunci voi conta doar pe serviciile lui de antrenor secund", a spus Tudorache. Altfel, doi dintre jucatorii Jiului, M. Constantinescu si C. Dinu, au interdictie de aproape o saptamana la antrenamente, deoarece se afla in litigiu cu gruparea din Vale. Cei doi sustin ca ceea se li se intampla este un abuz. (MIG)
Gigi Becali nu mai vrea brazilieni
Boss-ul din Ghencea a anuntat ieri ca Steaua nu-l va mai transfera pe Rogerinho. "Transferul a cazut, nu mai vreau nici un brazilian", a anuntat Gigi Becali.
Baschetul vrea statut profesionist
FRB a declansat formalitatile pentru a obtine statutul profesionist si a inaintat documentatia necesara obtinerii unei decizii guvernamentale catre ANS.