"Sa ia cat mai multi de la noi. Jucatorii de la Rapid merita. Noi o sa luam niste juniori, completam noi cumva echipa pentru Cipru", a declarat Perja (foto), care este de parere ca nu e important ca Rapid sa intalneasca in finala Cupei Romaniei pe St
"Sa ia cat mai multi de la noi. Jucatorii de la Rapid merita. Noi o sa luam niste juniori, completam noi cumva echipa pentru Cipru", a declarat Perja (foto), care este de parere ca nu e important ca Rapid sa intalneasca in finala Cupei Romaniei pe Steaua. "Nu conteaza cu cine jucam finala, important este sa o castigam. Normal, cand bati Steaua sau Dinamo e altceva. E vorba de rivalitate si conteaza foarte mult o victorie impotriva lor", a mentionat Perja. Acesta sustine ca, la finalul sezonului, R. Lucescu va lua decizia cea mai buna in ceea ce priveste prelungirea contractului sau cu gruparea giulesteana. "Nu stiu cum va arata Rapid fara Razvan, dar acum, cu el, cred ca arata foarte bine. Important este ca noi sa ne atingem obiectivele, iar la vara cred ca Razvan va lua decizia cea mai buna", a explicat Perja. La randul sau, Buga considera ca echipa giulesteana nu va fi avantajata in lupta din campionat pentru calificarea in Liga Campionilor de faptul ca Steaua si Dinamo sunt angrenate si in Cupa UEFA. "Nu este mai usor, atunci eram tinuti in priza. Sper sa avem un inceput bun de retur pentru ca trebuie sa ne tinem aproape de Steaua. Obiectivul nostru este locul doi si castigarea Cupei Romaniei", a spus Buga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.