Canalizarea din Miami ar trebui sa reziste la debitele cascadei Niagara.

Autoritatile din Miami, oras ce va gazdui duminica Super Bowl, finala ligii de fotbal american (NFL) intre echipele Chicago Bears si Indianapolis Colts, le-au ce
Canalizarea din Miami ar trebui sa reziste la debitele cascadei Niagara.

Autoritatile din Miami, oras ce va gazdui duminica Super Bowl, finala ligii de fotbal american (NFL) intre echipele Chicago Bears si Indianapolis Colts, le-au cerut locuitorilor din orasul din Florida sa evite sa mearga la toaleta in timpul pauzei meciului. Autoritatile au explicat ca, pentru a evita problemele privind canalizarea, telespectatorii ar trebui sa mearga la toaleta inainte sau dupa pauza. Un oficial a estimat ca in pauza Super Bowl merg la toaleta 90 de milioane de americani, ceea ce inseamna ca in canalizare ajung 1,3 miliarde de litri de apa, cantitate egala cu cea care curge la cascada Niagara in 39 de minute. In 2004, astfel de probleme au fost evitate pentru ca, in pauza, telespectatorii care au ramas in fata televizoarelor au putut sa o vada pe cintareata Janet Jackson cu un sin dezvelit, in timp ce cinta o melodie impreuna cu Justin Timberlake.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.