Brazilianul „Rogerinho" nu mai vine in Ghencea, in timp ce presedintele Federatiei Moldovene il afuriseste pe patronul Stelei: „Dumnezeu vede si apreciaza".

„E noul Hagi, mi-am dat OK-ul si consider transferul ca si facut", declara ieri Gigi Becali despre brazilianul Rogerio Miranda Silva, pentru a fi contrazis citeva ore mai tirziu de Mihai Stoica, managerul declarind nonsalant ca nu s-a negociat niciodata cu mijlocasul de la Figueirense, pentru care seful sau scosese deja de la ciorap 1.750.000 de dolari. In aceste conditii, singurele noutati pe lista UEFA, care trebuia incheiata pe 31 ianuarie, sint brazilianul Andrey Nazario si vasluianul Marius Croitoru. Chiar daca nu s-au facut transferuri spectaculoase, Steaua se vinde bine pe piata suporterilor. Anul trecut, toate meciurile internationale s-au desfasurat cu casa inchisa, iar povestea pare sa se repete si in acest sezon. Circa 7.000 de bilete pentru meciul cu FC Sevilla s-au vindut deja abonatilor, de ieri fiind puse in vinzare tichetele la liber. Cu o ora inainte de deschiderea caselor, circa o suta de fani asteptau deja la coada pentru a prinde macar unul dintre cele 17.500 de bilete scoase la comercializare. Preturile biletelor sint urmatoarele: 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna a doua, 100 de lei la tribuna intii, 200 de lei la tribuna zero si 300 de lei la fotolii.

Steaua va reveni din Turcia direct in tara, dupa ce turneul din Moldova a fost anulat, spre supararea presedintelui federatiei de peste Prut, Pavel Ciobanu: „Dumnezeu vede si apreciaza. Nu jucam cu Steaua, asta e, am convocat fotbalistii si o sa jucam noi, nu numai Steaua este echipa pe lumea asta. Vom gasi o alta formatie cu care sa jucam. Cu Steaua sigur nu vom mai colabora vreodata".