"Fostul <<viola>> Lacatus ar fi o piesa esentiala in achizitionarea fundasului central de la Steaua, Mirel Radoi (nascut in 1981), pe care Fiorentina il urmareste cu mare atentie. De Radoi s-a mai vorbit, insa in ultimele ore de mercato i
"Fostul <<viola>> Lacatus ar fi o piesa esentiala in achizitionarea fundasului central de la Steaua, Mirel Radoi (nascut in 1981), pe care Fiorentina il urmareste cu mare atentie. De Radoi s-a mai vorbit, insa in ultimele ore de mercato insistenta clubului se pare ca a crescut", scrie "Violanews". Lacatus a ocupat, in perioada 12 octombrie 2005 - 2 mai 2006, functia de presedinte executiv al FC Steaua, club la care si-a petrecut cea mai mare parte a carierei si sub culorile caruia a castigat 10 titluri de campion al Romaniei si sapte editii ale Cupei Romaniei, iar la inceputul sezonului 2006/2007 a fost numit antrenor principal la UTA Arad. Totusi, sursa citata noteaza ca Fiorentina ar urma sa reia discutiile pentru transferul lui Radoi dupa incheierea sezonului, "desi cota sa este una foarte ridicata: 12 milioane de euro". Potrivit presei italiene, de serviciile lui Radoi ar fi interesata si Lazio Roma. Capitanul stelist s-a mai aflat in atentia unor cluburi europene, printre care Portsmouth, Zenit St. Petersburg si US Palermo. In octombrie 2006, cu ocazia meciului Steaua - Real Madrid din Liga Campionilor, Gigi Becali l-a propus pe Radoi la gruparea spaniola intr-o discutie avuta cu presedintele Ramon Calderon. De asemenea, Gigi Becali a spus in ianuarie 2006 ca a refuzat o oferta de sase milioane de euro de la o grupare germana. Tot in aceeasi perioada s-a vehiculat un interes al clubului Inter Milano pentru capitanul stelist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.