Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, i-a catalogat ieri pe fostul ministru Miron Mitrea si pe fosta directoare a TAROM, Rodica Odobescu drept "mari specialisti in aviatie", din neglijenta carora avioanele Airbus 310 ale companiei, scoase din
Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, i-a catalogat ieri pe fostul ministru Miron Mitrea si pe fosta directoare a TAROM, Rodica Odobescu drept "mari specialisti in aviatie", din neglijenta carora avioanele Airbus 310 ale companiei, scoase din circulatie la inceputul anului 2003, nu au fost conservate si s-au degradat.
"Avioanele au fost oprite la inceputul anului 2003, in mod gresit, de catre doamna Rodica Odobescu, fost director al TAROM si cumnata lui Adrian Nastase, "o mare specialista in aviatie", si de Miron Mitrea, un alt "specialist" in aviatie. Daca tot le-au oprit, trebuia luata decizia de a le conserva, dar dupa ce le-au scos din circulatie nu au mai facut nimic", a comentat Berceanu. Ministrul a precizat ca avioanele vor intra in revizie tehnica in primavara acestui an si ar putea fi utilizate pe curse charter sau vandute. "Vom utiliza aceste avioane pe curse precum Tel Aviv, unde cererea este foarte mare, pe curse charter, sau ne gandim sa le vindem. Decizia va fi una economica", a spus Berceanu. El a mai spus ca au fost facute demersuri pentru revizia tehnica a avioanelor, la Toulouse si la Frankfurt.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.