Clubul Steaua a anuntat ieri, printr-un comunicat pe propriul site de Internet, ca a renuntat la partida amicala cu nationala Republicii Moldova, care ar fi trebuit sa se dispute pe 7 februarie, in deplasare. Motivul a fost faptul ca federatia de la
Clubul Steaua a anuntat ieri, printr-un comunicat pe propriul site de Internet, ca a renuntat la partida amicala cu nationala Republicii Moldova, care ar fi trebuit sa se dispute pe 7 februarie, in deplasare. Motivul a fost faptul ca federatia de la Chisinau nu a dorit ca meciul sa se joace in capitala Moldovei, ci la Tiraspol, fapt cu care ros-albastrii au fost de acord initial, razgandindu-se la solicitarea insistenta a romanilor de peste Prut, care ar fi vrut sa vada campioana Romaniei la Chisinau. Gazdele au invocat faptul ca stadionul "Zimbru" are instalatia de incalzire defecta si ca la data meciului va fi foarte frig, in timp ce la Tiraspol exista toate conditiile pentru ca intalnirea sa se poata juca fara probleme. "Cu toate ca prognozele meteo pentru saptamana viitoare anuntau temperaturi in jur de 0 grade la Chisinau, Federatia Moldoveneasca de Fotbal a refuzat in permanenta ca meciul amical dintre Steaua si Republica Moldova sa se dispute la Chisinau, invocand conditiile meteo nefavorabile. Dupa aceste repetate refuzuri, conducerea FC Steaua a contactat clubul Zimbru Chisinau pentru perfectarea unei partide amicale pe stadionul Zimbru, dotat cu instalatie de incalzire. Conducerea clubului Zimbru a comunicat FC Steaua ca echipa nu poate disputa in aceasta perioada un meci cu campioana Romaniei. Ca urmare a acestei situatii, dupa turneul din Cipru, Steaua nu va mai disputa nici un meci amical pana la jocul cu FC Sevilla de la 15 februarie", se arata pe site-ul oficial al Stelei. Moldovenii s-au aratat dezamagiti de aceasta schimbare, mai ales ca si-au convocat jucatorii care evolueaza in strainatate, insa nu pot face nimic, pentru ca intalnirea nu figura in calendarul FIFA. In cazul in care intre cele doua parti s-a incheiat un contract legat de acest meci, ros-albastrii vor plati eventualele despagubiri care, de obicei, se introduc intr-un astfel de document.
"M-au contactat multi romani din Moldova si mi-au spus ca vor sa vada Steaua la Chisinau. Vreau sa le fac aceasta bucurie si am decis sa jucam doar la Chisinau", declara Gigi Becali inainte de luarea deciziei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.