Gigi Becali, finantatorul ros-albastrilor, a confirmat ieri tratativele purtate de Stoica in Brazilia, pentru transferul lui Rogerinho. "Este posibil sa avem parte de o surpriza. Eu am dat OK-ul si consider ca, in proportie de 90%, transferul este ca
Gigi Becali, finantatorul ros-albastrilor, a confirmat ieri tratativele purtate de Stoica in Brazilia, pentru transferul lui Rogerinho. "Este posibil sa avem parte de o surpriza. Eu am dat OK-ul si consider ca, in proportie de 90%, transferul este ca si facut. Cand vreau eu ceva, se face!", a declarat Gigi Becali.
In replica, Mihai Stoica a spus ca urmareste un mijlocas brazilian valoros, dar ca acesta nu este Rogerinho.
Acesta este decis sa il legitimeze la Steaua pe brazilian, chiar daca fotbalistul nu va juca in Cupa UEFA (termenul limita pentru definitivarea listei a fost ieri, ora 24). Rogerinho ar urma astfel sa il inlocuiasca pe Dica, absent pentru o perioada cuprinsa intre trei si cinci luni. Initial, Steaua a vrut sa-l aduca in Ghencea pe francezul Fabien Camus, de la Charleroi, club la care a fost coleg cu compatriotul sau Cyril Thereau.
(MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.