Gigi Becali, analistul politic Dan Pavel si cunoscutul actor Ion Dichiseanu reprezinta oferta PNG pentru Europa.

Becali si-a prezentat oferta europarlamentara ieri, intr-o conferinta de presa. Cap de lista la PNG ramine cum s-a stabilit: Gigi Becali. Si asta desi exista riscuri mari sa cistige. Anul trecut, Becali a anuntat ca va fi pe post de locomotiva si, dupa un prim discurs, se va retrage din Parlamentul European. Intre timp insa, PSD-istul Vasile Puscas a atras atentia asupra unui articol din legea euroalegerilor care nu permite o astfel de manevra.

Analistul politic Dan Pavel ne-a declarat ieri ca „aveam termen pina pe 1 martie sa iau o hotarire, dar m-am decis ieri-seara" (marti seara - n.a.). Pavel spune ca a acceptat candidatura pentru ca este prieten bun cu Becali („il cunosc inainte de a intra in politica") si pentru ca „elevul meu in ale politicii a progresat enorm".

Dichiseanu: „Ne-am cunoscut de Craciun"

Actorul Ion Dichiseanu (a jucat in 32 de filme) este membru al PNG de o luna. „Eram pe 25 decembrie la Marriott si a venit Gigi Becali la masa mea. Pina atunci nu l-am cunoscut, nici macar nu am dat mina vreodata cu el. Mi-a spus ca «Dumnezeu i-a indreptat pasii spre mine». Am devenit prieteni. Am intrat in PNG pentru ca m-a atras omul Becali, nu politica", ne-a declarat Dichiseanu. El a mentionat ca este constient de faptul ca, odata intrat in politica, se expune unor riscuri, dar „mizerii sint si in teatru."