Presedintele ANS, Octavian Belu, a spus, ieri, ca foarte multe baze sportive se degradeaza. "S-a vorbit mult despre lipsa infrastructurii. Ea exista, dar se afla intr-o stare de nefolosinta indelungata, din cauza unei legislatii care franeaza intenti
Presedintele ANS, Octavian Belu, a spus, ieri, ca foarte multe baze sportive se degradeaza. "S-a vorbit mult despre lipsa infrastructurii. Ea exista, dar se afla intr-o stare de nefolosinta indelungata, din cauza unei legislatii care franeaza intentia de cooperare intre institutii", a afirmat Belu, adaugand ca unele baze nu au mai fost folosite de un deceniu. "Exista bazine, poligoane, spatii de cazare, chiar baze hipice, care nu mai functioneaza de 10-12 ani, pentru ca nu s-a gasit solutia sa fie puse la dispozitia sportivilor", a completat presedintele ANS, care sustine si faptul ca tinerii doresc sa faca sport. "Cine spune ca generatia tanara nu vrea sa faca sport se inseala, copiii vor sa faca miscare, dar trebuie gasite solutii pentru a-i lasa sa intre gratis in baze", a mai spus Belu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.