Ligia Popoviciu va vinde participatia de 39%, detinuta la Parc Hotels SA catre un off-shore cipriot, contra a 39.000 lei, anunta Newsin. Compania cipriota Bladon Enterprises Ltd va detine, astfel, 40% din actiunile societatii hoteliere. Alti actionar
Ligia Popoviciu va vinde participatia de 39%, detinuta la Parc Hotels SA catre un off-shore cipriot, contra a 39.000 lei, anunta Newsin. Compania cipriota Bladon Enterprises Ltd va detine, astfel, 40% din actiunile societatii hoteliere. Alti actionari mai sunt Tatika Investments Ltd (58%), Valentin Trandafir (1%) si Dimofte Zerlin (1%). Parc Hotels SA dispune de un capital social in valoare de 100.000 lei.
Compania Parc Hotels este proprietara hotelurilor Best Western Parc si Turist din Bucuresti si face parte din grupul de firme Altrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care mai controleaza si compania Grand Plaza Hotel SA, detinatoare a hotelului Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti. Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, in 2005, societatea hoteliera Parc Hotels SA a inregistrat un profit net de 1,15 milioane lei (peste 320.000 euro) si o cifra de afaceri de peste 16 milioane lei (4,42 milioane euro).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.