Armata americana lucreaza la noi inventii pe care ar putea sa le foloseasca in Irak si in Afganistan: poleiul artificial si arma cu fascicule de microunde. Poleiul artificial seamana cu materialul plastic si reproduce proprietatile ghetii, urmind a f
Armata americana lucreaza la noi inventii pe care ar putea sa le foloseasca in Irak si in Afganistan: poleiul artificial si arma cu fascicule de microunde. Poleiul artificial seamana cu materialul plastic si reproduce proprietatile ghetii, urmind a fi utilizat in zone cu temperaturi ridicate, explica departamentul de cercetare al Agentiei Americane pentru Aparare. Inamicul s-ar misca mai greu, in timp ce militarii americani ar putea sa se deplaseze datorita unei substante pulverizate pe talpile ghetelor si pe pneurile autovehiculelor. Cea de-a doua arma este o antena parabolica, instalata intr-un camion, care emite un fascicul de unde electromagnetice care genereaza o senzatie insuportabila de caldura pe pielea dusmanului, determinindu-l sa dea inapoi, fara a-i provoca insa rani. (S.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.