SUA ar putea deveni cea mai mare piata de vinuri la nivel mondial pana in 2010, devansand Franta, potrivit unui studiu aprobat de organizatorii targului VinExpo de la Bordeaux, citat de Reuters, preluata de Mediafax. Consumul de vinuri linistite in S
SUA ar putea deveni cea mai mare piata de vinuri la nivel mondial pana in 2010, devansand Franta, potrivit unui studiu aprobat de organizatorii targului VinExpo de la Bordeaux, citat de Reuters, preluata de Mediafax. Consumul de vinuri linistite in Statele Unite va accelera de la 23 milioane de hectolitri in 2005 la 27,3 milioane in 2010, depasind valorile inregistrate in Franta. La nivelul Frantei, consumul este prognozat sa scada de la 27,4 milioane de hectolitri la 24,9 milioane in acelasi interval. Valoarea pietei Statelor Unite va urca de la 19,2 miliarde de dolari in 2005 la 22,8 miliarde de dolari in 2010, cele mai ridicate rate de crestere fiind semnalate in cazul sticlelor al caror pret depaseste cinci dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.