Actrita Sienna Miller apare topless intr-un nou film despre viata lui Andy Warhol, in care interpreteaza rolul muzei artistului, Edie Sedgwick, relateaza site-ul Contactmusic. Potrivit sursei citate, in intentia de a se pregati cat mai bine pentru ro
Actrita Sienna Miller apare topless intr-un nou film despre viata lui Andy Warhol, in care interpreteaza rolul muzei artistului, Edie Sedgwick, relateaza site-ul Contactmusic. Potrivit sursei citate, in intentia de a se pregati cat mai bine pentru rolul din Factory Girl, actrita a vorbit cu sotul si fratele lui Sedgwick si a realizat ca nu va putea intra cu realism in pielea acesteia daca isi va pastra hainele pe ea. "Este important sa o vedem pe Edie in cele mai vulnerabile momente ale sale, pentru a intelege caderea sa si pentru a simpatiza cu ea atunci cand se afla la pamant. Toata lumea a crezut ca ar trebui sa fie prezentata in cele mai bune momente ale sale, plina de stralucire si atragatoare, dar cand ea apare sub influenta drogurilor la sfarsitul filmului, este un soc. Ea accepta sa faca sex cu un barbat pe care nu l-ar lasa in mod normal sa o atinga. Nu port sutien in timpul acestei scene, pentru ca femeile nu fac sex cu sutienul pus", a explicat Miller.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.