Spar va investi, in acest an, 20 milioane de euro in extinderea retelei din Romania cu 20 de locatii, prima unitate urmand sa fie deschisa la inceputul lunii martie la Hateg, a anuntat ieri compania. „Orasele vizate pentru acest an sunt Hateg,
Spar va investi, in acest an, 20 milioane de euro in extinderea retelei din Romania cu 20 de locatii, prima unitate urmand sa fie deschisa la inceputul lunii martie la Hateg, a anuntat ieri compania. „Orasele vizate pentru acest an sunt Hateg, Ramnicu Valcea, Medias, Constanta, Orsova, Arad, Lugoj, Simeria, Turda, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Oradea si Bucuresti, calendarul deschiderilor fiind conditionat si de ritmul de solutionare a dosarelor", se arata intr-un comunicat al companiei. Compania a definitivat deja 11 dintre proiecte, dintre care cinci hipermarketuri si supermarketuri in Bucuresti.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.