Din cauza faptului ca postasii nu si-au facut treaba si nu au distribuit, timp de trei luni consecutiv, taloanele de pensie mov, peste 40.000 de varstnici nu si-au mai primit pensia pe luna ianuarie, aceasta fiind suspendata de catre Casa Nationala
Din cauza faptului ca postasii nu si-au facut treaba si nu au distribuit, timp de trei luni consecutiv, taloanele de pensie mov, peste 40.000 de varstnici nu si-au mai primit pensia pe luna ianuarie, aceasta fiind suspendata de catre Casa Nationala de Pensii. Batranii aflati in aceasta situatie sunt cei care au optat sa-si primeasca venitul pe card sau prin cont curent. „A fost creata o situatie neplacuta deoarece postasii nu au tratat cu seriozitate inmanarea acestor cupoane. In multe cazuri cand nu au gasit persoanele acasa nu au lasat hartie prin care sa anunte ca sunt asteptati sa le ridice, si astfel daca pensionarii nu au stiut pensia li s-a suspendat“, a declarat, recent, ministrul muncii, Gheorghe Barbu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.