Miliardarul din Corbeanca, Cristian Tantareanu, este cercetat pentru uz nelegal de arma. A folosit-o, in curtea casei sale, intr-o demonstratie de forta contra talharilor unei familii din aceeasi localitate. Un gest de solidaritate umana demn de lua
Miliardarul din Corbeanca, Cristian Tantareanu, este cercetat pentru uz nelegal de arma. A folosit-o, in curtea casei sale, intr-o demonstratie de forta contra talharilor unei familii din aceeasi localitate. Un gest de solidaritate umana demn de luat in seama, dar taxabil din punct de vedere legal. Actul normativ care stabileste regimul de detinere si folosire a armelor interzice uzul acestora in afara spatiilor special amenajate, respectiv poligoanele si cu exceptia cazurilor de legitima aparare. Mai mult, legea prevede ca armele de vanatoare (precum in cazul lui Tantareanu) sa fie folosite in scopul pentru care au fost procurate si pentru care s-a acordat drept de uz, cu exceptia cazurilor de legitima aparare. In nici un caz, Cristian Tantareanu nu a fost in legitima aparare. Drept pentru care poate fi deschis dosar penal. Ceea ce fac si politistii ilfoveni - il cerceteaza pe Cristian Tantareanu pentru uz nelegal de arma. Sigur, in masura in care au timp sa se ocupe si de prinderea talharilor unei familii de batrani din Corbeanca. Si probabil ca au destul timp pentru dosarul lui Tantareanu, de vreme ce hotii nu au fost prinsi.

(Andi Topala)

Omul de afaceri Cristian Tantareanu a aparut, duminica seara, intr-un reportaj la postul de televiziune N24, tragand mai multe focuri cu o arma de vanatoare. In materialul respectiv, miliardarul a declarat ca ofera o recompensa substantiala, in valoare de 200 milioane de lei vechi, persoanelor care pot furniza informatii despre gruparea de infractori care a jefuit si atacat, saptamana trecuta, o familie din localitatea ilfoveana Corbeanca. In reportaj, Tantareanu era prezentat in curtea casei sale, avand o pusca de vanatoare in mana si un pistol la brau. In incheierea materialului televizat, barbatul a tras trei focuri de arma in plan vertical.

300 milioane de lei vechi
In urma acestui eveniment, Cristian Tantareanu a intrat in atentia politistilor ilfoveni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.