Cu doar o saptamana inaintea meciului amical Italia - Romania, de la Siena, selectionerul "tricolorilor", Victor Piturca, nu pare entuziasmat de o eventuala victorie in fata campioanei mondiale. In acest sens, Piturca a spus ca daca Romania va inving
Cu doar o saptamana inaintea meciului amical Italia - Romania, de la Siena, selectionerul "tricolorilor", Victor Piturca, nu pare entuziasmat de o eventuala victorie in fata campioanei mondiale. In acest sens, Piturca a spus ca daca Romania va invinge "Squadra Azzura", acesta nu ar fi cel mai important succes din cariera sa de antrenor, adaugand ca a avut parte de victorii mult mai importante. "Orice victorie este importanta pentru echipa nationala. Pentru mine, o eventuala victorie in fata Italiei nu ar fi cel mai important succes din cariera de antrenor. Au fost succese si mai importante. Chiar daca Italia este campioana mondiala, acest meci este doar un amical si nu unul oficial. In schimb, o victorie cu Italia ar conta foarte mult pentru moralul jucatorilor. Ati vazut cat de mult a contat succesul in fata Spaniei", a declarat ieri Victor Piturca, in exclusivitate pentru NewsIn. Selectionerul a opinat ca un succes in fata reprezentativei Italiei ar fi mult mai important pentru romanii stabiliti in Peninsula. "Sunt foarte multi romani in Italia si sunt constient ca o victorie a echipei noastre acolo ar fi o mare mandrie pentru ei", a marturisit tehnicianul. Referindu-se la lotul cu care va aborda acest "amical", Piti a precizat ca nu vor fi surprize, vineri, cand va anunta numele jucatorilor convocati din campionatul intern. "Echipele sunt la inceputul pregatirii, iar fotbalistii sunt intr-o perioada de acumulari, nu am vazut nimic interesant. Rapid si Dinamo n-au avut pana acum jocuri foarte reusite. Cel mai important este ca jucatorii sa fie sanatosi si bine pregatiti din punct de vedere fizic", a explicat selectionerul .Partida amicala Italia - Romania va avea loc miercuri, 7 februarie, pe stadionul "Artemio Franchi" din Siena, de la ora Romaniei 21.50.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.