E greu sa gasesti superlative cand e vorba despre Nadia Comaneci. Cuvintele rostite de presedintele ANS, Octavian Bellu, la gala festiva de la Hotelul Hilton organizata de COSR si Niro Investment Group in cinstea celei mai bune sportive a secolului X
E greu sa gasesti superlative cand e vorba despre Nadia Comaneci. Cuvintele rostite de presedintele ANS, Octavian Bellu, la gala festiva de la Hotelul Hilton organizata de COSR si Niro Investment Group in cinstea celei mai bune sportive a secolului XX desemnata de ancheta cotidianului spaniol El Mundo Deportivo sintetizeaza excelent parerile participantilor la acest eveniment. "Fiecare sportiv doreste sa ajunga ca ea, dar nu-i putem rasplati pe toti cu acest titlu "aprecia la randul sau fostul presedinte al COR, Ion Tiriac. Actualul sef al forului olimpic, Octavian Morariu, i-a oferit Nadiei un superb trofeu, considerand evenimentul ca un moment fericit in viata sportului romanesc. "Exemplul ei ar putea reinvia spritul competitiv al romanilor" a remarcat Cristian Topescu, directorul Pro Sport, prezentatorul galei intitulate Nadia Comaneci-sportiva secolului XX. Adrian Stoica a mentionat ca federatia pe care o conduce este mandra ca Nadia, cea mai buna sportiva a lumii, apartine lumii gimnasticii. Cel mai scurt mesaj l-a prezentat Ilie Nastase, care a rostit cinci cuvinte cu valoare de simbol- Nadia este Coca Cola Romaniei. Ion Badea, noul director de imagine al Niro Investment Group si-a manifestat speranta revederii intr-un asemenea cadru cu alti sportivi romani care vor obtine performante deosebite. Cei prezenti, printre care s-au mai aflat Elisabeta Lipa, Mihai Covaliu, Andreea Raducan, Mircea Sandu, Nicolae Vieru, Irina Deleanu, Ana Pascu, Carmen Branisteanu, Ion Dospinescu, Vasile Selejan au urmarit imagini de la JO din 1976 proiecate pe doua ecrane uriase si demonstratia de virtuozitate a micilor gimnaste de la Scoala Sportiva numarul 2, care au avut-o gazda pe Nadia in cursul diminetii de ieri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.