Desi au trecut 31 de ani de cand "Zana de la Montreal" a uimit o lume intreaga in cadrul concursului olimpic derulat in Canada dupa ce a obtinut prima nota de 10 din istoria gimnasticii, Nadia cotinua sa se afle printre preferintele fanilor din intre
Desi au trecut 31 de ani de cand "Zana de la Montreal" a uimit o lume intreaga in cadrul concursului olimpic derulat in Canada dupa ce a obtinut prima nota de 10 din istoria gimnasticii, Nadia cotinua sa se afle printre preferintele fanilor din intreaga lume.
Si cum fosta stea a gimnasticii mondiale este o adevarata ambasadoare a sportului romanesc, luni seara, reprezentantii ANS si COSR au organizat la Hotelul "Athenee Palace Hilton" din Capitala o gala de cinci stele in onoarea multiplei campioane olimpice.
Vizibil emotionata de trofeele ANS si COSR pentru "cea mai buna sportiva a secolului XX", dar si de imaginile proiectate pe doua ecrane uriase cu evolutiile micutei gimnaste cu numarul 73 din concursul olimpic de la Montreal, Nadia a multumit asistentei si a spus ca aceste distinctii sunt "recunostiinta pentru ani si ani de munca".
Prezenti la eveniment, Octavian Morariu, presedintele COSR, Octavian Bellu, presedintele ANS, Adrian Stoica, presedintele FR Gimnastica, Ion Tiriac, presedintele Fundatiei Olimpice, dar si fosta mare stea a tenisului mondial, Ilie Nastase, au tinut sa vorbeasca despre maretia "Zanei de la Montreal".
Si cum o astfel de gala nu se putea incheia fara o scurta demonstratie, zece micute gimnaste pregatite de Liliana Prisca la CSS 2 din Bucuresti au aratat unei asistente entuziasmate ca modelul Nadiei a dat roade si ca viitorul se afla pe maini bune.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.