Kanal D, Antena 2 si Romantica se intrec in achizitii, in aceasta perioada. Leonard Doroftei a batut palma cu cei de la Kanal D pentru o emisiune despre viata de sportiv. „Am inceput filmarile, urmeaza sa vedem ce va iesi. E o emisiune despre lumea sportului, a boxului, a campionilor", ne-a declarat Mosu’. Kanal D, care va emite din a doua jumatate a lunii februarie, ii are deja in „gradina" sa pe: Dana Razboiu, Cosmin Cernat, Adriana Trandafir, Marius Florea Vizante, Dragos Mostenescu, Tudorel Filimon, Emil Mitrache, dar si pe cei de la Vacanta Mare.

Corina Chiriac si Ileana Pescariu vor fi doua dintre cele patru personaje care vor dezbate zilnic un subiect de actualitate, in cadrul unui talk-show, la Antena 2. Postul pe care-l va conduce Mihai Gadea va anunta in curind celelalte „nume" contractate.

Irina Reisler va reveni pe sticla, de data aceasta la Romantica, in luna martie. Emisiunea pe care o va prezenta si produce este programata de luni pina vineri si va aduce in atentia telespectatorilor povesti senzationale cu si despre oameni, dar si noutati din lumea medicala. Cu postul al carei director este Teo Trandafir au mai semnat contracte: Andreea Banica, Raluca Moianu, Catalin Crisan si Oana Zavoranu.