Singura reprezentanta a voleiului masculin autohton ramasa in cupele europene, VCM Tomis Constanta, va incerca in aceasta seara, de la ora 18, sa obtina un rezultat cat mai bun in fata echipei slovene din Bled, un succes clar marindu-i sansele de cal
Singura reprezentanta a voleiului masculin autohton ramasa in cupele europene, VCM Tomis Constanta, va incerca in aceasta seara, de la ora 18, sa obtina un rezultat cat mai bun in fata echipei slovene din Bled, un succes clar marindu-i sansele de calificare in turneul final al Top Teams Cup. De altfel, elevii antrenorului Jorge Canestracci sunt constienti ca sunt la un pas de a realiza cea mai importanta performanta din istoria clubului de pe Litoral si sunt convinsi ca dupa dubla cu team-ul sloven vor readuce voleiul romanesc in cea mai importanta competitie a Batranului Continent, Indesit European Champions League. "Slovenii au un serviciu foarte puternic. Sunt o echipa foarte rapida, cu un volei modern, insa am observat ca au unele probleme la preluare. Sunt convins ca va fi o partida de un inalt nivel si cred ca avem sansa noastra de a accede in Final Four", a spus Jorge Canestracci dupa ce a urmarit cateva casete cu evolutiile rivalilor din Bled. De mentionat ca, in vreme ce adversarii vor prezenta la start un lot sloven pigmentat doar de brazilianul Marcelo Barreto, constantenii se vor baza pe un sextet multinational, din care se remarca fosta stea a Ligii Mondiale, polonezul Piotr Gabrych, precum si brazilianul Ashlei Nemer si sarbii Nemanja Kuburovic si Goran Ivkovic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.