Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a pronuntat ieri divortul cu acordul ambelor parti solicitat de Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Romaniei, si Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, dupa trei ani de casnicie, si a stabilit ca aceasta
Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a pronuntat ieri divortul cu acordul ambelor parti solicitat de Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Romaniei, si Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, dupa trei ani de casnicie, si a stabilit ca aceasta sa revina la numele de fata.
Minuta sedintei de ieri a completului de la Judecatoria Sectorului 1 care a pronuntat divortul fiicei mai mari a presedintelui Traian Basescu, mentioneaza: "Desface casatoria cu numarul 2468 din 19 iulie 2003, de pe rolul Primariei Sectorului 1. Reclamanta revine la numele anterior Basescu".
Sentinta de divort este irevocabila, cu apel in 30 de zile pe capatul de cerere privind numele, in cazul in care Bodo s-ar opune ca fosta sa sotie sa revina la numele Basescu.
Ioana Basescu si Bogdan Marin au sosit impreuna la Judecatoria Sectorului 1, unde se discuta in sedinta secreta divortul anului. Cei doi au venit cu masina SPP, stand unul langa altul pe bancheta din spate. La intrarea in sala de judecata a avut loc un mic incident - jandarmii au recunoscut-o imediat pe fiica presedintelui si au poftit-o amabil inauntru, dar pe Bodo l-au confundat cu un jurnalist si i-au trantit usa in nas. Fiica cea mare a sefului statului a dorit ca sedinta de judecata sa fie secreta, lucru cerut de majoritatea persoanelor publice in astfel de cazuri. Cei doi nu au facut nicio declaratie ziaristilor prezenti. Ioana Basescu si Bodo s-au casatorit in urma cu trei ani, cand Traian Basescu era doar primar general al Capitalei. La vremea respectiva, cuplul parea ca va fi unul de cursa lunga. Cea care a intentat procesul de divort a fost chiar fiica presedintelui, in octombrie, dar surse din anturajul celor doi sustin ca despartirea se va produce cu acordul ambelor parti. Procesul de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti se discuta in sala de consiliu, adica la secret, pentru ca jurnalistii sa nu aiba acces la date privind viata personala a fiicei presedintelui Romaniei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.