Pe intreaga fatada a sediului Asociatiei Culturale Romane din localitatea spaniola Benicassim, situat in centru, pe strada Santo Tomas, au aparut, luni, insemne rasiste - insulte, amenintari si simboluri naziste, potrivit "Periodico Medierraneo". Gua
Pe intreaga fatada a sediului Asociatiei Culturale Romane din localitatea spaniola Benicassim, situat in centru, pe strada Santo Tomas, au aparut, luni, insemne rasiste - insulte, amenintari si simboluri naziste, potrivit "Periodico Medierraneo". Guardia Civil a fost imediat solicitata pentru a investiga situatia, conform surselor municipale citate de ziarul spaniol. Cazul poate fi considerat "total izolat", a subliniat politia locala, care a adaugat ca trebuie tinut cont ca faptele au fost savarsite la sfarsit de saptamana, cand este multa lume pe strada, si ca poate exista o asemanare cu alte cazuri cu caracteristici similare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.