Cinefilii bucuresteni care, din varii motive, au pierdut la vremea respectiva unul sau altul din filmele de top ale anului trecut nu trebuie sa-si faca sange rau. Ei pot repara aceasta lacuna gratie unei laudabile idei de a se programa, in saptamana
Cinefilii bucuresteni care, din varii motive, au pierdut la vremea respectiva unul sau altul din filmele de top ale anului trecut nu trebuie sa-si faca sange rau. Ei pot repara aceasta lacuna gratie unei laudabile idei de a se programa, in saptamana 2 - 8 februarie (la cinematograful Studio), zece filme considerate de criticii si ziaristii de specialitate romani ca fiind cele mai bune ale anului 2006. Dand ceea ce i se cuvine Cezarului sau mai degraba lui... Corneliu (Porumboiu), "A fost sau nu a fost", savuroasa dezbatere a televiziunii din Vaslui daca in urbe a avut sau nu loc o revolutie in decembrie '89, a intrunit - mai e nevoie sa spunem? - adeziunea juriului de la Cannes, care i-a acordat Camera d'Or, inca o dovada ca "nasc si la Moldova oameni".

Almodovar este marele nedreptatit al nominalizarilor din anul acesta pentru Oscar si cei care vor vedea acum pentru prima oara al sau "Volver" vor impartasi cu siguranta aceasta parere (in schimb, Penelope Cruz ramane in carti pentru magnificul ei rol).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.