Campania declansata de presa de la Londra impotriva cetatenilor romani si bulgari, prezentati drept un real pericol atat pentru piata muncii, cat si pentru societatea din Regat nu i-a speriat si pe angajatorii din Marea Britanie. Conform unui sondaj
Campania declansata de presa de la Londra impotriva cetatenilor romani si bulgari, prezentati drept un real pericol atat pentru piata muncii, cat si pentru societatea din Regat nu i-a speriat si pe angajatorii din Marea Britanie. Conform unui sondaj realizat de Institute of Directors, organizatie care sprijina si fixeaza standarde pentru directorii de companii, angajatorii din Marea Britanie ii prefera pe imigranti, in defavorea britanicilor, relateaza Financial Times. Sondajul arata ca imigrantii sunt considerati de angajatorii britanici mult mai muncitori, mai demni de incredere si mai calificati decat colegii lor britanici.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.