In stilul bine-cunoscut, antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu,  considera bine-venita numirea lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA, subliniind ca a fost primul care l-a sustinut la alegerile pentru presedintia FRF.

In stilul bine-cunoscut, antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, considera bine-venita numirea lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA, subliniind ca a fost primul care l-a sustinut la alegerile pentru presedintia FRF.

Mircea Lucescu nu se mai considera doar cel mai mare antrenor din fotbalul romanesc, ci si unul dintre salvatorii sai. In stilul bine-cunoscut, atunci cand nu este furat de arbitri, „Il Luce“ nu are cum sa piarda. „Nu m-a surprins alegerea lui Mircea Sandu in Comitetul Executiv al UEFA. Sa nu uitam ca, atunci cand au fost alegerile la FRF, am fost printre primii care l-au sustinut pe Mircea Sandu, si atunci am fost foarte criticat. Daca nu era el ales, pierdeam un loc la UEFA! Prestigiul se castiga pe parcursul anilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin