Jucatorii Rapidului, care ieri dimineata au efectuat vizita medicala la INMS, si-au manifestat la unison dorinta ca antrenorul lor, Razvan Lucescu, sa ramana la carma formatiei de langa Podul Grant si dupa incheierea actualei editii de campionat. "Vi
Jucatorii Rapidului, care ieri dimineata au efectuat vizita medicala la INMS, si-au manifestat la unison dorinta ca antrenorul lor, Razvan Lucescu, sa ramana la carma formatiei de langa Podul Grant si dupa incheierea actualei editii de campionat. "Visiniii" au fost de parere ca obtinerea locului secund in clasamentul Ligii I il va convinge pe tehnician sa ramana in Giulesti. "Ar fi o greseala daca Razvan Lucescu ar pleca de la Rapid, mai ales in cazul in care vom termina pe locul doi", a declarat atacantul Ionel Ganea. "Varful" rapidist a fost completat de fundasul Ionut Rada, care a precizat ca nici el nu isi doreste ca Lucescu jr. sa plece de la echipa. Rada a marturisit ca va incerca sa-l convinga pe antrenor sa ramana in cazul in care Rapid va incheia campionatul pe locul secund si astfel ar urma sa evolueze in preliminariile Ligii Campionilor. Dupa cum se stie, Razvan Lucescu a declarat saptamana trecuta ca la finele acestui sezon intentioneaza sa plece de la Rapid, din acest motiv nesemnand prelungirea contractului cu formatia patronata de George Copos.
In alta ordine de idei, la sfarsitul examenului medical, rapidistii au spus ca se simt obositi dupa efortul depus, dar ca testele sunt necesare la inceputul fiecarui sezon competitional. Fotbalistii "feroviari" s-au referit si la nou-venitul in lot, brazilianul Marcelo. "Sa vedem cu decurg lucrurile in privinta lui Marcelo. Eu l-am vazut prea putin. Nu e usor, pentru ca vorbeste doar portugheza, dar eu sunt adeptul calitatii, nu al cantitatii, iar el trebuie sa aduca un plus la echipa", a declarat proaspatul antrenor secund, Viorel Moldovan. La randul sau, portarul Dani Coman a subliniat ca brazilianul trebuie sa invete limba romana. "Speram ca Marcelo sa se adapteze cat mai repede, dar va trebui si el sa invete romaneste", a spus "goal-keeper-ul". In legatura cu plecarea lui Artiom Karamian la Poli Timisoara, Coman a apreciat ca in lotul Rapidului exista jucatori care il pot inlocui cu brio pe armean. In acest sens, portarul, sustinut si de Rada, l-a dat drept exemplu pe Ionut Stancu, despre care a spus ca este un jucator talentat si se potriveste foarte bine in postul pe care a evoluat Karamian.

Cupa, obiectivul principal
In conditiile in care castigarea titlului este foarte putin probabila, Cupa Romaniei a ramas principalul tel al jucatorilor giulesteni. Acest lucru a fost sustinut ieri si de "veteranul" Viorel Moldovan. "Cupa este obiectivul numarul unu al Rapidului, apoi ocuparea locului secund", a precizat Moldovan, care s-a referit si la meciurile de pregatire sustinute de echipa sa in Insulele Canare. "Nu ma ingrijoreaza rezultatele de egalitate din meciurile amicale. Mergem inainte, iar in cantonamentul din Cipru trebuie sa punem la punct anumite automatisme. In lot este o atmosfera foarte destinsa", a adaugat "Moldo-gol". In legatura cu lupta pentru titlul de campioana, atacantul a fost de parere ca Dinamo nu mai poate pierde aceasta editie de campionat, in conditiile in care formatia din Stefan cel Mare detine 13 puncte avans fata de Steaua si 16 de Rapid. De asemenea, si fundasul Ionut Rada a fost de parere ca cel mai accesibil obiectiv este castigarea Cupei Romaniei, dar a accentuat dificultatea meciului cu FC Arges, din "sferturile" competitiei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.