Atacantul rapidist considera ca Razvan Lucescu ar face o mare greseala daca va parasi Rapidul in cazul in care echipa isi va indeplini obiectivul la sfarsitul campionatului, clasarea pe locul doi, ce i-ar permite participarea in preliminariile Ligii
Atacantul rapidist considera ca Razvan Lucescu ar face o mare greseala daca va parasi Rapidul in cazul in care echipa isi va indeplini obiectivul la sfarsitul campionatului, clasarea pe locul doi, ce i-ar permite participarea in preliminariile Ligii Campionilor.
"Parerea mea este ca, daca echipa isi indeplineste obiectivul, adica locul doi, Razvan face o mare greseala daca pleaca de la Rapid. Sa te califici in Liga Campionilor si sa pleci este o mare greseala", a spus Ganea.
Atacantul a afirmat ca atmosfera la echipa nu a fost afectata de faptul ca Lucescu a afirmat ca nu-si va prelungi contractul cu Rapid, scadent la sfarsitul sezonului. "El este un antrenor cu bun simt, elegant, care nu pune presiune asupra noastra. El pune presiune doar pentru a castiga meciurile. Nu cred ca daca Rapid isi indeplineste obiectivul, Razvan va pleca", a adaugat Ganea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.