Dorinta lui Razvan Lucescu de a pleca din Giulesti la finele acestui sezon, indiferent de rezultatele pe care le va inregistra echipa Rapid, a starnit nu numai bucuria lui George Copos, ci si regretul jucatorilor. Daca patronul giulestean a preferat
Dorinta lui Razvan Lucescu de a pleca din Giulesti la finele acestui sezon, indiferent de rezultatele pe care le va inregistra echipa Rapid, a starnit nu numai bucuria lui George Copos, ci si regretul jucatorilor. Daca patronul giulestean a preferat sa trateze cu indiferenta declaratia antrenorului, Ionel Ganea s-a alaturat dorintei celorlalti componenti ai lotului: „Razvan ar face o greseala daca ar pleca in caz ca echipa isi indeplineste obiectivul“.

Razvan Lucescu si-a reafirmat dorinta de a parasi, in vara, gruparea „alb-visinie”, dar si-a mai nuantat afirmatiile pentru a nu crea si mai multa tensiune la echipa. „Nu am spus ca pot pleca oricand, dar se poate intampla sa plec. In viata asta de antrenor traiesti, practic, pe o sarma si orice este posibil, mai ales ca un singur rezultat negativ poate genera niste situatii la care nu te astepti.“

Proaspat venit in Giulesti, unde a fost pus de la inceput in garda de veteranul Marius Maldarasanu ca trebuie sa se adapteze curentului, Ionel Ganea incearca sa intre in gratiile coechipierilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.