Membri ai fortelor speciale ruse Spetsnaz au folosit fotografii cu fostul spion Aleksandr Litvinenko drept tinta intr-un poligon de trageri din apropierea Moscovei, a dezvaluit, ieri, cotidianul The Times. O serie de imagini inregistrate in scop pub
Membri ai fortelor speciale ruse Spetsnaz au folosit fotografii cu fostul spion Aleksandr Litvinenko drept tinta intr-un poligon de trageri din apropierea Moscovei, a dezvaluit, ieri, cotidianul The Times. O serie de imagini inregistrate in scop publicitar la un poligon din apropierea capitalei Rusiei arata cum 90 de luptatori ai brigazii speciale Vitiaz din cadrul ministerului rus de Interne parcurg o cursa cu obstacole, la finalul careia descarca gloante de noua milimetri intr-o fotografie a lui Aleksandr Litvinenko.

„Acest lucru arata clar ca Litvinenko a fost numarul unu pe lista celor mai cautate persoane de catre serviciile ruse de securitate“, a declarat Aleksandr Goldfarb, purtatorul de cuvant al familiei fostului colonel FSB, otravit in noiembrie anul trecut, la Londra, cu poloniu 210.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.