La Penitenciarul Focsani a avut loc un eveniment inedit. O puscariasa s-a maritat cu un fost detinut. Ceremonia a avut loc fara nasi si lautari.

O detinuta din Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Focsani s-a casatorit, luni, in in
La Penitenciarul Focsani a avut loc un eveniment inedit. O puscariasa s-a maritat cu un fost detinut. Ceremonia a avut loc fara nasi si lautari.

O detinuta din Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta Focsani s-a casatorit, luni, in incinta unitatii, cu un fost detinut, nunta fiind oficiata de un ofiter al Starii Civile. Olguta Raducan (39 ani) si Argint Banu (44 ani) au spus Da, de fata cu mai multi prieteni, fara a tine cont ca se afla intre gardurile despartitoare ale unui penitenciar. „Ne-am cunoscut acum 6 ani, la penitenciar, eu fiind cu o pedeapsa pentru furt, iar el pentru un scandal. El s-a eliberat in 2001, iar eu tot in acelasi an, dar 7 luni mai tarziu. Påna sa ne eliberam, ne-am cunoscut in timp ce faceam curatenie, plus vorbitoarele comune pe care conducerea unitatii ni le-a acordat. O data eliberati din penitenciar, am trait impreuna, eu mai avand alti 4 copii din alta casnicie (cu vårste cuprinse intre 17 si 22 ani n.r.). In libertate, am programat sa ne facem casatoria pe 29 ianuarie. Actele le-am bagat pe 13 ianuarie“.

Mireasa este condamnata pentru furt
&bdquo ;Pe 22 ianuarie, insa, am fost arestata pentru un furt. Asa cum era si normal, mi-a venit mandatul, asa ca joi am ajuns la penitenciar. Cand am vazut asta, am rugat conducerea ca sa imi pot face cununia pe 29. Mi s-a acordat tot sprijinul necesar. Am avut inclusiv prieteni de afara, flori, tort si cadouri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.