Fondul austriac de investitii imobiliare Europolis a achizitionat recent doua cladiri de birouri, in zona Semanatoarea, estimate la 90 de milioane de euro, a anuntat CB Richard Ellis. Cladirile sunt situate in interiorul proiectului Sema Park (zona S
Fondul austriac de investitii imobiliare Europolis a achizitionat recent doua cladiri de birouri, in zona Semanatoarea, estimate la 90 de milioane de euro, a anuntat CB Richard Ellis. Cladirile sunt situate in interiorul proiectului Sema Park (zona Semanatoarea) si apartin dezvoltatorului River Invest. Cele doua cladiri urmeaza sa fie gata la sfarsitul lui 2007 si respectiv in prima jumatate a lui 2008. Spatiile de birouri care vor fi inchiriate sunt de aproximativ 57.000 metri patrati. Potrivit reprezentantilor Europolis, birourile primei cladiri au fost deja inchiriate in proportie de 65%. Proiectul Sema Park va fi construit pe locul fostei fabrici Semanatoarea pana in anul 2015 si va cuprinde cladiri de birouri, spatii comerciale si rezidentiale. Segmentul destinat birourilor este estimat la o suprafata totala de 364 de metri patrati.
CB Richard Ellis este prezenta pe piata romaneasca din 2001 in orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi. Compania are o retea de circa 300 de birouri in peste 50 de tari si un numar de 17.000 de angajati in intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.