Trupele speciale ale SIAS, SPIR, impreuna cu ofiterii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Bucuresti si Ilfov, alaturi de procurorii DIICOT au descins, ieri dimineata, la nu mai putin de 32 de adrese din Capitala si Ilfov. Politisti
Trupele speciale ale SIAS, SPIR, impreuna cu ofiterii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Bucuresti si Ilfov, alaturi de procurorii DIICOT au descins, ieri dimineata, la nu mai putin de 32 de adrese din Capitala si Ilfov. Politistii au luat cu asalt cateva „cuiburi“ ale celei mai importante retele de traficanti de droguri din cartierul Ferentari, care alimenteaza cu heroina si metadona atat Bucurestiul, cat si localitatile limitrofe.

Gruparea, coordonata de Sorin Radu, in varsta de 27 de ani, zis „Sorin al lui Arentina“, se afla in atentia anchetatorilor inca de la sfarsitul anului trecut. In subordinea lui „Sorin al lui Arentina“ au fost identificati alti doi principali distribuitori. Este vorba despre Nicolae Nedelcu, in varsta de 43 de ani, zis „Borcan“, si Ilie Barbu, zis „Iliuta“, acuzati de procurori ca au constituit o adevarata retea care se ocupa cu distribuirea stupefiantelor atat in localurile din Bucuresti, cat si in cateva zone importante din judetul Ilfov.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.