Pe langa acuzatiile oficiale, aduse de procurorii DNA, de luare de mita si abuz in serviciu, asupra primarului Aradului, Gheorghe Falca, planeaza mai multe suspiciuni. Cele mai multe dintre ele sunt legate direct de afacerile cu bani publici

Pe langa acuzatiile oficiale, aduse de procurorii DNA, de luare de mita si abuz in serviciu, asupra primarului Aradului, Gheorghe Falca, planeaza mai multe suspiciuni.

Cele mai multe dintre ele sunt legate direct de afacerile cu bani publici derulate de socrul sau, fostul vicepremier democrat Gheorghe Seculici. Acesta din urma a fost actionar la SC Proiect SA, una dintre cele mai mari firme de proiectari din judet, care a derulat lucrari importante cu institutii publice din Arad: de la planul urbanistic al orasului pana la construirea de locuinte ANL. Prin intermediul altei firme, socrul sau a fost implicat in administrarea de spatii comerciale si locuinte din fondul locativ de stat. De altfel, printre aradeni este celebra afacerea derulata prin firma Recons, unde a fost operata o majorare de capital in defavoarea Consiliului Municipal Arad si in favoarea lui Seculici. Acest scandal a generat si nu mai putin celebra replica "legal, dar imoral".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.