Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sunt aproape de a-si oficializa relatia in fata ofiterului starii civile. Iubitul prezentatoarei a primit sentinta de divort de prima sa sotie, cu care are un baiat. De cånd s-a despartit de fostul ministru al sana
Dana Razboiu si Bogdan Enoiu sunt aproape de a-si oficializa relatia in fata ofiterului starii civile. Iubitul prezentatoarei a primit sentinta de divort de prima sa sotie, cu care are un baiat. De cånd s-a despartit de fostul ministru al sanatatii, Ovidiu Brånzan, Dana nu s-a mai casatorit. Ea locuieste impreuna cu Bogdan Enoiu si cu fiul sau.

Singurul episod din viata privata a Danei Razboiu care a ajuns „in gura presei“ a fost acela in care stirista isi acuza sotul de atunci, fostul ministru al sanatatii Ovidiu Branzan, ca ar fi lovit-o si ar fi aruncat-o pe scari. Dupa mediatizatul divort, jurnalista a devenit foarte discreta in privinta vietii sale amoroase. Cu toate astea, ea a facut publica povestea de dragoste pe care o traieste cu Bogdan Enoiu, presedintele companiei de publicitate McCann Erickson. Cei doi formeaza un cuplu inca de anul trecut si locuiesc impreuna, cu Victor, baietelul pe care Dana il are cu fostul sau sot. Dana Razboiu spune ca Bogdan a facut-o sa intinereasca si ca spera ca aceasta relatie sa dureze pentru totdeauna. La randu-i, si actualul sau iubit isi manifestase dorinta de a avea o familie cu ce a care acum ii este alaturi: „Ne iubim si o sa avem si copiii nostri“.

E considerat tatal perfect pentru fiul sau


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.