Colegiul Curtii de Apel Bucuresti (CAB) discuta azi propunerile pentru cel care va conduce instanta dupa autosuspendarea presedintelui Dan Lupascu.

Pina ieri, pentru aceasta functie si-au depus candidaturile la Colegiul de Conducere al
Colegiul Curtii de Apel Bucuresti (CAB) discuta azi propunerile pentru cel care va conduce instanta dupa autosuspendarea presedintelui Dan Lupascu.

Pina ieri, pentru aceasta functie si-au depus candidaturile la Colegiul de Conducere al CAB judecatorii Viorica Costiniu - presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, si Iulian Dragomir, actual vicepresedinte al Curtii si fost sef al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor. Propunerile pentru functia de presedinte, ajunse la Colegiu, vor fi trimise azi Consiliului Superior al Magistraturii, alaturi de candi-daturile pentru functia de vice-presedinte ale judecatorilor Alina Trandafir si Lucian Popescu.

CSM urmeaza sa delege, in cursul saptaminii viitoare, pentru 90 de zile, presedintele si vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti. Functiile de presedinte si de vicepresedinte ale CAB au ramas vacante de la 1 ianuarie a.c., cind fostul presedinte Dan Lupascu (foto) a renuntat la functie pentru a ramine doar membru in CSM, iar vicepresedintele Despina Mihai s-a pensionat. La sfirsitul mandatului de membru CSM, Dan Lupascu isi va relua functia de presedinte al CAB.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.