Echipa de Cupa Davis a Romaniei a intrat in linie dreapta inaintea meciului cu Franta, din primul tur al „Salatierei de Argint“, in Grupa Mondiala. Din pacate, perspectivele nu par deloc roz, inceputul modest de sezon al lui Andrei Pavel
Echipa de Cupa Davis a Romaniei a intrat in linie dreapta inaintea meciului cu Franta, din primul tur al „Salatierei de Argint“, in Grupa Mondiala. Din pacate, perspectivele nu par deloc roz, inceputul modest de sezon al lui Andrei Pavel si al lui Victor Hanescu, dar mai ales valoarea adversarului dand putine sanse de reusita baietilor nostri.

Ieri a avut loc prima reunire a lotului Romaniei. Andrei Pavel nu a fost prezent la primele antrenamente, care se desfasoara la Centrul National de Tenis din Bucuresti. Cel mai bun tenisman roman al momentului participa, in aceste zile, la turneul de la Derlay Beach.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.