Pentru ca simbata fiica sa va aniversa 27 de ani de viata, seful FRF i-a facut cadou „bani, pentru a-si lua ce doreste".

Stabilita in Newport Beach (California) inca din 2004, Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, va aniversa simbata 27 de ani. Cum indatoririle federale nu-i permit sa fie prezent la eveniment, Nasu’, care nu si-a mai vazut fiica din mai anul trecut, cind a fost prezent cu nationala la turneul din SUA, s-a revansat totusi fata de Raluca, trimitindu-i cadoul prin niste prieteni care au plecat in Statele Unite. „I-am trimis «cascaval» sa-si ia singura ce-i place", a spus Mircea Sandu, care a adaugat: „Mi-a cerut si niste salam de Sibiu. Cind era in tara, nu prea minca mezeluri, dar i s-o fi facut dor. Oricum, cind am fost in America, am pus-o eu in legatura cu romani care au circiumi pe-acolo, pentru ca atunci cind ii este pofta de mincare de la noi sa stie unde sa gaseasca".

Si-a deschis agentie imobiliara

Casatorita din iunie 2005 cu americanul Todd Medina - cunoscut drept un dur in ringul luptelor de Ultimate Fighting, Raluca va reveni acasa anul acesta. Cercetata in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, fosta tenismana a parasit tara in secret in 2004, iar de atunci nu a mai calcat niciodata in Romania. „Cred ca prin mai-iunie va veni in vacanta in tara. A primit green-cardul, acum trebuie sa-si schimbe pasaportul", a afirmat Mircea Sandu. Daca la inceput a lucrat ca antrenoare de kick-boxing la sala de lupte a sotului ei, acum Raluca a ales sa-si deschida propria afacere. „Are o agentie imobiliara, la care lucreaza de dimineata de la opt pina seara. De sala nu mai are timp sa se ocupe", a mai povestit presedintele FRF. Chiar daca nu prea are timp liber, Raluca „lucreaza din greu sa-mi aduca pe lume un nepotel. Partea frumoasa e ca atit ea, cit si fiul meu, Dan, proaspat casatorit, vor sa ma faca bunic. Abia astept", se arata emotionat Mircea Sandu.

Are pagina pe Internet

Dorul de casa, de prietenii de aici si nu numai au determinat-o pe Raluca sa-si deschida o pagina de Internet pe site-ul www.myspace.com, pentru a conversa cu acestia.

Sub pseudonimul Raluakaslim, Raluca spune ca motoul ei in viata este: „Doar Dumnezeu ma poate judeca". „Sint originara din Romania si am venit in SUA in 2004 pentru a participa la un circuit profesionist de tenis. Curind am inceput sa ies cu Toddy Boy, sotul meu, care este un tip extraordinar. Sint mama vitrega a unui baietel de 8 ani, Tanner, pe care-l iubesc enorm. Am jucat tenis toata viata. Am inceput la 4 ani, am trecut la profesionisti la 14 si mi-am incheiat cariera in 2005. Am calatorit prin toata lumea de la virsta de 11 ani. Dincolo de asta, am lucrat ca model timp de opt ani si am avut propria emisiune tv in tara natala. Am iubit sportul dintotdeauna, asa ca am inceput boxul acum cinci ani. Vorbesc patru limbi si am cinci tatuaje. Imi place sa rid, dar imi place sa-i fac si pe altii sa rida. Urasc oamenii egoisti. Imi iubesc familia, prietenii, pe Dumnezeu si viata", se prezinta fosta tenismana curiosilor care-i viziteaza pagina de Internet. Finalul este trist: „Imi doresc sa-mi intilnesc mama... in Rai", spune Raluca.