Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, a divortat ieri, la Judecatoria Sectorului 1, de Bodo, solistul trupei Proconsul.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a pronuntat ieri divortul solicitat de Ioana Marin Basescu, fiica cea
Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, a divortat ieri, la Judecatoria Sectorului 1, de Bodo, solistul trupei Proconsul.

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a pronuntat ieri divortul solicitat de Ioana Marin Basescu, fiica cea mare a presedintelui Romaniei, de Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, dupa trei ani de casnicie. Divortul a fost stabilit cu acordul ambelor parti, iar instanta a decis ca Ioana Marin sa revina la numele de fata. Ioana Basescu si Bodo au sosit la Judecatoria Sectorului 1, cu aceeasi masina, un BMW negru. Au refuzat sa faca orice fel de declaratii. La intrarea in sala de judecata a avut loc un mic incident: jandarmii au recunoscut-o imediat pe fiica presedintelui si au poftit-o amabil inauntru, dar pe Bodo l-au confundat cu un jurnalist si i-au trintit usa in nas. Procesul s-a judecat la secret.

Averea: mai multe case

Cei doi n-au cerut partaj, ceea ce presupune ca se vor intelege la impartirea averii. In joc se afla vila din comuna Corbeanca, in care au locuit, estimata la peste 300.000 de euro, despre care s-a spus ca ar fi fost cadou din partea patronilor firmei Euroconstruct si ai restaurantului Golden Blitz. Ulterior, ar fi fost cumparata de Ioana Basescu. S-ar adauga casa din str. Av. Stefan Sanatescu si cea de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti 137 B, cumparata de Traian Basescu in octombrie 2002, cu aproape 300.000 de euro, si donata o luna mai tirziu fiicei sale mai mari. La acestea se adauga un apartament in Militari, pe numele lui Bodo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.